1001 noć – od 25. do 28. epizode

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – od 25. do 28. epizode

By  | 

1001 noć – od 25. do 28. epizode

25: Dok izlaze iz firme, Šeherezada i Kerem se zaglave u liftu. Mehaničari pokušavaju popraviti kvar, a Onura hvata bes. Kada sazna da je Ali Kemal kupio auto Ganiju, koji više ne studira niti se zaposlio, Burhan ih ukori zbog silnih laži kojima obmanjuju porodicu. Fusunina posleporođajna depresija i nebriga oko novorođenčeta stvorila je neugodnu atmosferu u kući. Ali Kemal i Jansel nastavljaju održavati vezu. Sekretarica obavesti Onura i Kerema da je kompaniju tužila devojka koju je Onur otpustio tokom probnog roka.

26: Šeherezadu iznenadi Kaanov iznenadni interes za očeve slike. Bennu oseća nelagodu zbog sestrinog dolaska, no ipak joj dopusti da nakratko ostane u njenom domu. Međutim, nije zaboravila da joj je Melek nedavno slomila srce preotevši joj dečka. Kompanija dozvoli Bennu i Šeherezadi da za prevoz koriste službene automobile, što nikako ne odgovara ostalim kolegama. U sudaru s taksistom, Gani slupa novi auto. Burhan veruje da Gani drži Ali Kelama u šaci. Kerem pozove Bennu na večeru, no umesto intimnijih trenutaka, Kerem se stalno raspituje o Šeherezadi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *