1001 noć – od 29. do 32. epizode - Šeherezada je ranjena, Fusun izbacuje Ali Kemala iz kuće!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – od 29. do 32. epizode – Šeherezada je ranjena, Fusun izbacuje Ali Kemala iz kuće!

By  | 

Šeherezada je ranjena, Fusun izbacuje Ali Kemala iz kuće!

29: Šeherezada je u bolnici nakon što je nepoznati čovek pucao u nju. Doktor je siguran da će se brzo oporaviti, no Onur je jako zabrinut za njeno zdravstveno stanje, a istovremeno i ljut na Bennu jer nije prijavila da Šeherezada prima pretnje. Čim je čuo da je Šeherezada u bolnici, Kerem zaboravi na poslovnu partnerku s kojom je proveo noć. Onur i Kerem po svaku cenu žele naći osobu koja želi nauditi Šeherezadi. Uz pomoć lekova, Fusun je prvi put primila svoje dete u ruke. Bennu takođe primeti da je prate sumnjivi tipovi i o tome obavesti Kerema.

30: Onur pozove Šeherezadu, Kaana i Mihriban da noće u njegovoj kući dok ne bude pronađena osoba koja je Šeherezadu pokušala ubiti. Onur koristi priliku kako bi Šeherezadi ispričao zašto voli priču „1001 noć“. Iako su sledećeg jutra Onur i Kerem pročitali u novinama da je policija uhvatila glavnog osumnjičenog za pokušaj ubistva Šeherezade, Onur zapreti i g. Dumanu iz firme Tek. Bennu nije srećna što je zatekla Melek u svojoj kancelariji, no sve zaboravi kad je Kerem pozove na večeru. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *