1001 noć – od 33. do 36. epizode - Kerem sazna da Šeherezada voli Onura, Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – od 33. do 36. epizode – Kerem sazna da Šeherezada voli Onura, Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel!

By  | 

Kerem sazna da Šeherezada voli Onura, Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel!

33: Nadida ukori Fusun zbog omalovažavanja Ali Kemala pred kćerima koje silno žele videti svog oca. Mihriban nema pa je Šeherezada primorana povesti sina na posao, a to se nimalo ne svidi Ajšen. Burhan primeti da nedostaju Ali Kemalovi vrednosni papiri iz sefa, kao i da je nedavno prodao stan. Onur je ljubomoran na starog Šeherezadinog prijatelja koji joj je došao u posetu. Zejnep se zabrine što joj Kerem ne uzvraća pozive, nakon još jedne burne noći na brodu. Upravo kada je Kerem pozvao Benu na koncert svog prijatelja, na ulazu u kompaniju stvori se Melek.

34: Šeherezada odlazi u posetu Burhanu i njegovoj porodici, no pre nego što uđe u njihov dom, Burhan naredi Ali Kemalu da se izvini Šeherezadi zbog ponižavanja na Ahmetovoj sahrani. Burhan iskoristi priliku i predstavi Šeherezadi svoj predlog o izgradnji ambulante koja bi nosila Ahmetovo ime, a to se nimalo ne svidi Fusun i Ali Kemalu. Kerem i Benu dožive neugodnost kada im na poslovnom putovanju ponestane goriva. Onur svojoj teti Betul ispriča o ljubavi prema Šeherezadi i njenom sinu Kanu. Anuška nije otišla u Rusiju zbog finansijskih problema, a Burhan joj odluči pomoći i naći joj posao. Ali Kemal ne može zaboraviti Džansel i život mu se pretvara u pakao. Šeherezada se sprema za sastanak s Onurom, a nije svesna opasnosti koja je čeka… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *