1001 noć – od 43. do 45. epizoda – Onur pronađe Šeherezadu pretučenu i onesvešćenu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – od 43. do 45. epizoda – Onur pronađe Šeherezadu pretučenu i onesvešćenu!

By  | 

Onur pronađe Šeherezadu pretučenu i onesvešćenu!

43: Nakon projekta Istanbul 2010., firma Binyapi dobija puno novih ponuda vezanih za kulturu. Benu i Kerem odlaze na put zbog novog projekata. Burhan poseti Šeherezadu na radnom mestu kako bi nju i Kana pozvao na porodični ručak. Onura zasmeta Šeherezadina i Burhanova bliskost. Šeherezada više ne može trpeti pijanog komšiju i njegovo zlostavljanje supruge te poziva policiju. Anuška, gošća u Burhanovoj kući, vraća se u Rusiju. Burhan preduzima mere kako bi vratio natrag stan koji je Ali Kemal dao Džansel.

Za 44. epizodu nema prevoda

45: Na kućnom pragu Onur nađe pretučenu i onesvešćenu Šeherezadu. Odvede je u bolnicu, a Benu i Mihriban ostanu se pobrinuti za Kana. Svi su u šoku kada saznaju da je Šeherezada u bolnici. Čim je došla k svesti, ispriča Onuru da ju je komšija Serkan istukao jer je zaštitila njegovu suprugu od batina. Fusun je zabrinuta za sigurnost svoje porodice nakon što je Burhan izbrisao Ali Kemala iz svog testamenta, ali još je više ljuta što Burhan gradi dom zdravlja u ime pokojnog sina. Međutim, i nju ubrzo sustigne sudbina kada joj na vrata pokuca finansijska policija. Onur pronađe Serkana…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *