1001 noć-Onur nagovori Jamana da preda Umuta Burhanu

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 98. i 99. epizoda – Onur nagovori Jamana da preda Umuta Burhanu!

By  | 

1001 noć-Onur nagovori Jamana da preda Umuta Burhanu
98: Kerem saznaje ime svog biološkog oca, profesora girate. Ali umjesto da o tome razgovara sa Benu, on sam donosi važne životne odluke. Buket i Burdžu nedostaje Fusun, ali kada saznaju da im se roditelji rastaju, one najveću podršku nalaze u Ahi. Ganija hvataju razbojnici, pretuku ga i pokradu, a to narušava Šeherzadino i Burhanovo povjerenje u njega. Peride se nije rješila svoje prošlosti i zbog nje Handan upada u nevolje. Ali Kemal i Jaman se svađaju sa Onurom i Burhanom. Onur ponovo iznenađuje Šeherzadu.
99: Šeherzada je šokirana što se Onur ne protivi njenoj molbi da prekinu vezu, a Benu je tužna jer se Kerem osamio. Nadida, za razliku od Burhana, pokušava na sve načine naći Ganija. Kan ima visoku temperaturu, Šeherzada se boji da bi mu se mogla vratiti izliječena bolest. U bolnici, Šeherzada i Kan upoznaju Adnana i njegovu kćerku Išani, djevojčicu koja boluje od leukemije. Ahu tjera sestru Arzu da se vrati u Kajseri. Jaman pristaje da se sastane sa Burhanom i preda mu Umuta, na Onurom nagovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *