Magična privlačnost -Alehandro doživljava saobraćajnu nesreću

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 2. i 3. epizoda – Alex doživljava saobraćajnu nesreću!

By  | 

Magična privlačnost -Alehandro doživljava saobraćajnu nesreću

2: Viktorija i Antonio saznaju da je Bruno izbačen sa fakulteta još prije 3 mjeseca. Antonio zato odluči da ostavi u testamentu sve Alehandru/ Alexu.. Posle 10 godina: Paula govori svojoj sestri Mariji Jose da je srećna što će se ona uskoro udati i prestati da radi. Marija veli da će ona nastaviti da radi kako bi uspjela da izdražava nju i oca.

Bruno vježba kako da falsifikuje Aleyov potpis kada bude morao da potpiše pri sklapanju braka sa Marijom Jose. Zakune se da će Alex uskoro biti mrtav.
3: Viktorija zamoli Alexa da ima stpljenja sa Brunom, on radi nje pristaje. Viktorija se kaje jer nije rekla svojoj djeci da su Alexovi brat i sestra. Bruno uvjerava Mariju Jose da će je voljeti zauvijek. Alex brzo vozi i udari u kamion. Njegov automobil odleti u provaliju i eksplodira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *