IMM- Jashn- E- Tashan - 2. dio - Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – Jashn- E- Tashan – 2. dio – Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi!

By  | 

Arohi se sakrije i vidi Taru i Dipa. Ne može izaći dok je Tara tamo. Dip drži Taru za ruku i dira onaj flaster. Arohi shvati da ona nema flaster i da je Dip shvatio da je ona, a ne Tara. Tara govori Dipu da bi trebala otići, inače Arohi neće izaći. Dip se složi, veli da je neće pustiti kad izaće. Tara pita kako. Dip okupi ljude, Tara ode. Arohi misli da koliko god pokušavao, neće je spriječiti da izađe i da čip Lakšu. Počin je muzika i ples. Arohi krene izaći, Rantej i Balwant je vrate kao kroz ples, sa druge strane joj na put stanu Pritvi i JD, na kraju Dip krene plesati sa njom. Svi plešu, Arohi opet krene, zaustavi je Imli. Dip opet pleše sa njom. Vir se pozdravi sa Dipom, Sanći i on odu. Surađ takođe. Mohini odvoji Arohi i pleše sa Dipom. Arohi krene izaći, ali vidi Pritvija ispred te pobjegne u jednu sobu. Tu je Rantej zaključa i namigne Dipu. Ona lupa na vrata, da otvore. Tara posmatra Malhotru, ko će joj pomoći da ga namami u sobu. Mohini dolazi, veli da će ona. Mohini izvodi provokativan ples.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!