Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 168. ep. – Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor!

By  | 

Virat udara vreću za boks, taj glupi Pritvi je povjerovao u Romine priče. Pritvi dolazi i veli da je on u pravu, Roma voli samo novac i moć, ako joj to oduzme, osveta će biti potpuna. Ali ima uslov, treba njegovu pomoć da pronađe tijelo kćerke, želi da je sahrani kako dolikuje. Virat se složi, rukuju se.
Arohi se zahvaljuje banditima koji su joj pomogli, jedan veli da im je Čavani kao brat, mogu uraditi sve za njegovu sestru. Odu. Arohi misli kako ima još jedan posao, pošalje poruku Dipu.
Bandit dolazi do Dipa (sada bez maske, Dip ga ne zna), pita da li ima telefon, jedna djevojka je tamo onesviješćena. Dip ugleda Arohi na podu, dotrči do nje, ona kao bunca da ne da Nikua, on je budi, to je on, Dip. Ona ga grli, mnogo su je tukli. Dip govori da će ih ubiti ne zvao se on Dip Rađsing.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *