Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 168. ep. – Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor!

By  | 

Dip suznih očiju govori da je pogriješio prema njoj, ali sve je radio zbog porodice. Kaje se što je prevario, što je izdao, nije želio da živi, ali ona ga je uvjerila da treba da se bore za svoj život. Od sada će misliti na sebe, želi da ima lijep život. Arohi u sebi misli da je to željela, da on živi slobodno, a onda će mu oduzeti sve. Kaže da bi trebali otići, pozove ga u London, zna da misli o Tari. Ali ona (Arohi) će ga čekati. Misli kako zna da Tara može da zaustavi Dipa, ali ona će se za to pobrinuti.
Kući, Roma zove Taru na telefon. Arohi se vraća kao Tara. Roma je pita gdje je bila, tako je zabrinuta za nju. Arohi veli da joj je sve na kocki, ali je mislila da će jednom biti bolje. Razvešće se od Dipa, tako da on može da živi sa Arohi ili sa kim god. Roma je ubjeđuje da nju voli. Arohi govori da on traži načine da je se oslobodi, bolje da raskine to vjenčanje. Roma je pita da da drugu šansu, ako ne uspije, neka radi ona šta želi.
Roma ode do Dipa. On govori da želi da priča sa njom. Roma mu govori da zaboravi prošlost, Arohi ih sluša. Ona mu se izvini, Dip govori da zaboravi prošlost. Roma veli da će pričati o budućnost, on zna da Tara nije stabilna, još se i Arohi vratila. Tara čak nije trudna. Moli ga da je usreći kao prije, neka odu zajedno na odmor. Arohi opet dobije poziv od snahe koja sada kaže da je u Londonu. Arohi veli da je bila u pravu, ali šta sada da radi ako Dip želi da je povede na odmor kao Taru?
Najnoviji promo za London zaplet koji počinje od ponedeljka imate na vrhu stranice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *