14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

Prevod: Maya. 😀

Rishta Likenge Hum Naya (RLHN):
Dija i Ratan su uhvaćeni od strane terorista. Teroristi tuku Diju i muče ih. Dija pokuša odatle da pobegne, ali ubrzo biva uhvaćena.
Ratan se zakunuo da će da štiti kao je što je ona njega sve ove godina. Teroristi ga vezuju i muče. Prete da će ga ubiti. Ratan misli da će umreti i izjavi Diji da je voli.
Dija prima metak i pada na zemlju. Ukućani dotrčavaju tu i brinu o njoj, viču uplašeno. Dija će preživeti! Pogledajte video na vrhu stranice.
Ratan i Dija će živeti srećno do kraja života. 😀
Tu će biti kraj ove serije!

Udaan:
Čakorin mir biva narušen kada vidi Imli u palati. Surađ je smiruje i pokuša da joj objasni da je Imli stradala, ništa se ne može dogoditi Sanvi. Čakor je prestravljena i govori kako je videla Imli, Imli može da naudi Sanvi. Surađ se naljuti na nju i pokušava da je umiri.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!