14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Ovo je test ljubavi – ako je ljubav velika, Teni će poći sa Partom i svega će se setiti. Teni je saznala istinu o svojoj prošlosti, gleda Šorvorine slike i gleda slike sa svog i Partovog venčanja.
Teni je pred teškom životnom odlukom i mora da bira između dva muškarca – Ikbala i Parta. Jednog će zauvek da ostavi, a s drugim će poći u život. Teni je ljuta i krivi sebe što ne može da se seti prošlosti.

Ukućani (sem zle Mohini) pokušavaju da je prisete na neke događaje iz prošlosti…
Sledi srećan završetak ove serije! Pratite! 😉

Nimki Mukhiya (skraćeno je NM):
Nimki pokušava spasiti svoj život od zlog Nahar Singa. Ona se krije u nekim kolima i vidi da joj siledžije prilaze. Nimki tada shvata da se krije u Naharovim kolima lično. Nahar ulazi u kola i ne primeti da je Niki unutra, te vozi nekuda. Babu i Tune su tu i štite Nimki od Nahara i njegovih ljudi. Nimki će se vratiti ubrzo kući Tetar Singa.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!