14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Dil Se Dil Tak (DSDT):
Ikbal (Igbal) dolazi u kući porodice Banušali da vidi Teni. Part mu ispriča istinu o Teni i Ikbal je ljut i u šoku. Ikbal prekida sve veze s Teni i odlazi od nje ostavivši je tu.
Teni plače, ali se ubrzo priseća svoje prošlosti i udaje za Parta. Kraj serije.

Udaan:
Imlina fotografija pronađena je u Sanvinoj kolevci. Imli je namerno to tu ostavila kako bi prestravila Čakor. Imli se uplaši videvši Vivana i trči. Ona otvara Vivanov grob i vidi da je prazan; Vivan je zaista živ i nije to duh, ona je preplašena i vrišti.
Vivan proba da ubije Surađa i Čakor dok spavaju. Sanvi tada se budi i kreće da plače i da vrišti. Čakor i Surađ se bude i sumnjaju da je ih je Vivan probao ubiti. Vivan slaže da je došao da vidi Sanvi i smeška se. Čakor mu daje Sanvi u naručje. Vivan grli Sanvi i oseća neku povezanost s njom. On odbija da ubije Surađa i Čakor jer ih puno voli i ode.
Vivan je u slabom psihičkom stanju, godinama je bio teško zlostavljan. On nije znao da Surađ i Čakor (SuKor) imaju ćerku i srećan je za njih. Ne želi nipošto da ih povredi!
Vivan još ne zna ništa o Imlinom boravku u palati, ali uskoro će saznati sve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site