14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Čakor se zabrine kada oseti Imlino prisustvo u blizini i ugleda je ponovo tu. Surađ joj prilazi i govori joj da je Imli umrla. On joj ne veruje. Čakor se kune da je videla Imli!
Surađ joj pruža romantično veče da bi je umirio. Surađ i Čakor (SuKor) provode intimne trenutke…
Čakor se zahvaljuje Surađu, grli ga i naziva najboljim mužem na svetu. Oni plešu i intimni su…
Vivan je pobegao nekako iz ludnice i stigao je natrag u Azadgunđ s namerom da pronađe i ubije Imli. Hoće da se osveti Imli za ono što mu je uradila. Imli je prevarila Vivana i puno ga je izmučila.
Vivan prima poziv od misteriozne osobe koja mu naređuje da ubije Čakor i Surađa ako želi da se osveti Imli.
Vivan ulazi u palatu i time unosi oluju u živote sviju. Čakor i Surađ ne mogu da poveruju da vide Vivana pred sobom i skroz su zaprepašćeni. Čakor pipa Vivana da proveri to i plače govoreći njegovo ime. Surađ srećno grli Vivana i želi mu dobrodošlicu kući!

Vivan se vratio nakon toliko godina i svi primete njegovo čudno ponašanje. Vivan je godinama bio zaključan i kljukan raznim lekovima koji su pomutili mozak. Njegovo ludo ponašanje plaši i brine Surađa i Čakor.
Surađ se nada da će se Vivan potpuno oporaviti i zove doktora kući. Čakor se brine o Vivanu i zahvaljuje se Bogu srećno. Imli je otela Sanvi i isplanirala da konano ispuni svoju osvetu; tada je čula Vivanov glas i na svu osvetu je zaboravila. Imli je bila u transu i nije dolazila do reči.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site