14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Vivan viče u palati besno: ,,Imli! Dođi, Imli! Znam da si tu. Ubiću te i osvetiću ti se za sve. Uništila si moj život, našu ljubave i živote svih nas. Uništila si ovo selo. Imli! Gde si, bednice? Imli! Imli?!”
Imli se prestravljuje videvši Vivana u palati. Nije uspela da ispuni svoju osvetu zato i da pretvori Sanvi u svog roba. Imli će prvo morati da se suoči sa Vivanom i da ga se otarasi zauvek. Vivanov povratak je doneo strah za Imli! Vivan je Imlina najveća slabost i ujedno je njen najveći neprijatelj (dušmanin).
Čakor gleda Imlinu sliku sa Sanvi i u šoku je. Uplašena je, uznemirena je i moli se u hramu… Ona pita Arčanu (Sanvinu dadilju, bejbisiterku) o tome, ali Surađ krene da viče na Čakor i drmusa je. Govori joj da se smiri i da shvati da je Imli mrtva i da sada boravi u paklu, a ne sa njima tu. On veruje da je Imli mrtva i odbija da sluša Čakor. On joj kaže da im ne uništava spokoj i radost u životu pomenom na Imlino ime.

Vivanovim povratkom će Imlini planovi propasti! Imli ima nameru da se jednom zasvagda otarasi Vivana i prezire (mrzi) ga. Vivan se zaljubljuje opet u Čakor i reši da je osvoji! Vivanov povratak će u ovu seriju ponovo uvesti ljubavni trougao.
Da li je Čakor zaboravila svoju davnu izgubljenu ljubav prema Vivanu i potpuno Surađeva ili će Vivanov dolazak da je priseti na dane iz prošlosti?
Ne propustite najnovije epizode ove serije. Biće napeto! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site