14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 


– Shakti (Snaga):

Somija vidi Harmana, krije se od njega i u sebi govori kroz suze: ,,Istina se neće nikada promeniti. Iako volim svoj identitet, sve ću da uradim… Čak i da svoj pol promenim i čak i da postanem normalna žena, biće jedna istina. Rođena sam kao transrodnica. Rođena sam u ovom životu kao transrodna osoba (kinar) i ostaću to. Šta god bilo… tako je. Moram da se sakrijem od njih.”
Harman pokazuje Samiru Somijinu fotografiju i sve mu objasni. Samir se seti Somijinih reči i slaže ga: ,,Žao nam je. Ne poznajem takvu ženu. Mislim da je nikada nisam video u ovom selu. Tražite nekuda drugde…”

Samir odlazi od njih i izignoriše ih. Somija je u suzama, misli o Harmanu i o svemu… Samir vidi njenu brigu i kaže joj da zna sve, Harman je došao tu sa svojom novom ženom (Đaslin). Samir je ljut na Harmana što je ostavio Somiju i kaže Somiji da ne treba da mu oprosti nikada. Samir ne zna celu priču; on ne zna istinu o Somijinom identitetu. On joj kaže da Harman nije za nju i poslao ga je daleko od njih, ali ako ona hoće da ga juri neka bude luda i trči za njim – vrata su joj otvorena. Samir savetuje Somiju da bude pametna, da ne upada u zamke zlih
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site