14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Ishqbaaz:
Sreća je ušla u kuću… Videćemo romantične trenutke svih parova. Rudra i Bavija, Anika i Šivej, kao i Gauri i Omkara su se okupili na zabavi (žurki) i plešu. Srećni su i provode lepe trenutke nakon dugo vremena… Drama je otišla. Vir je umro; zlo je poraženo zasvagda.
U seriju će ući novi lik koji će pokušati, zarad svojih pohlepnih ciljeva, da im naruši taj mir. To je Dadina drugarica. Ona osvaja svačije poverenje i ljubav i svi je puno vole i cene. Ispostavlja se ubrzo da ona nije Dadina drugarica, već kriminalac i lopov. Misija joj je da opljačka porodicu Oberoi i oduzme im sve. Ukućani će je ubrzo otkriti!
Da li će ova nevolja tako lako i brzo izaći iz njihovih života?
Pratite nove epizode ove serije i znaćete! 😉

Yeh Hai Mohabbatein (YHM):
Adi ludi za Rošni. On sreće Rošni i opsednut je njome. Rošni pokušava da ga drži podalje od sebe; Adi se napije. On je spreman da zaboravi zauvek Aliju kako bi primio Rošni u svoj život. Rošni dovodi momka (Šantanu) da povredi Adijevo srce i da ga zauvek otera.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site