14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Adi gleda razočarano Rošni, pa kreće da preti Šantanuu i govori da mu neće dozvoliti da oženi Rošni. Ljut je na njih oboje, izlazi iz kuće zalupivši vrata i šeta ulicom sâm. Rošni pada na pod i plače u sobi bespomoćno… Očajna je.
Kome je suđeno u životu, a kome nije?

Verujete li u sudbinu ili u pravu ljubav?
Nije ni bitno; svakako pratite seriju ,,Yeh Hai Mohabbatein” (YHM) na kanalu ,,Star Plus” radnim danima. 😉

Dil Se Dil Tak (skraćeno DSDT; u prevodu je ime serije ,,Srce srcu”):
Teni dolazi u Partovu kuću sa namerom da sazna pravu istinu. Odlučna je da otkrije sve i odsečna je. Sreće se sa Ipšitom i čudno se oseća.

Part i ukućani joj onda pričaju o prošlosti i o svemu; Teni odbija da u te fotografije veruje i misli da je to sve lažno i da je oni žele nasamariti ponovo. Part je moli da veruje svom srcu (dil) ako neće tim slikama. Teni nastavi da drami, ali se sve vreme oseća čudno i dobija kratke fleševe iz prošlosti. Ona baca fotografije u frustraciji i u dilemi je. Indu grli Teni, moli je da se smiri i govori joj sve: ,,Znam da ti je teško, Teni, ali ovo je istina. Ja sam Indu, Partova majka. Govorim ti istinu jer te puno volim i želim ti samo sreću u životu. Razmisli o svemu dobro i seti se. Stani na trenutak i priseti se. Pogledaj svoje srce i misli… Misli i shvatićeš sve. Setićeš se svega i prave ljubavi…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site