1920: Evil Returns-1920: Zlo se vraća

Indijski filmovi

1920: Evil Returns-1920: Zlo se vraća

By  | 

1920: Zlo se vraća – Zaista se vratilo, pa vidite!

Prevod: Maja 🙂

Glumačka postava: Aftab Šivdasani (kao Đaidev Verma), Tia Bađpai (kao Smriti/Sangita), Vidija Malvade (kao Karuna Verma), Šarad Kelkar (kao Amar), Viki Ahuđa (kao Bankimlal), Sanđej Šarma (kao Bola), Tarakeš Čauhan (kao lekar iz gradske bolnice)
Trajanje: 119 min.
Država porekla: Indija
Jezik: indijski (hindi)
Prvo prikazivanje: 2. 11. 2012.
* drugi deo čuvene trilogije 1920; iako nema veze sa prvim delom, pogledajte obavezno prvi deo na našem sajtu

Godine 1920, Đaidev Verma je čuveni pesnik koji živi samalačkim životom pošto ne uspeva da se sretne sa ljubavlju svog života – devojkom Smruti. Njih dvoje se upoznavaju kroz pisma i polako zaljubljuju jedno u drugo. Jednog dana, Đaidev dobija pismo u kome saznaje da je Smruti imala nezgodu i umrla. Sad mu je sestra Karuna jedina podrška koju ima u životu, kao i uteha. Međutim, Đaidev sreće onesvešćenu devojku blizu jezera i dovodi je kući. Pošto se probudi, devojka zaključuje da se ne seća ničega iz prošlosti – izuzev Đaidevovih pesničkih dela. Karuna postaje skeptična zbog njenog prisustva u kući, a taj osećaj joj se povećava kad ih grobar upozori na zao duh unutar nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *