1920: London - Završnica uzbudljive trilogije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijski filmovi

1920: London – Završnica uzbudljive trilogije!

By  | 

1920: London – Završnica uzbudljive trilogije!

Prevod: Maja 🙂

Glumačka postava: Šarman Đoši (kao Đai Sing Guđar), Mira Čopra (kao Šivangi), Višal Karval (kao Vir), Minal Kapur (kao veštica), Gađendra Čohan (kao sveštenik), Sušmita Mukerđi (kao Kesar majka), Surendra Pal (kao Rađa, Šivangin otac)
Trajanje: 117 min.
Država porekla: Indija
Jezik: indijski (hindi)
Prvo prikazivanje: 6. 5. 2016.
* završnica kobne trilogije iz čuvenog Bolivuda; iako nema veze sa prva dva dela, bacite pogled na njih na našem sajtu kad s ovim završite! 😉

Film počinje prikazom života Šivangi, princeze iz kraljevske kuće u Sikaru (Radžastanu, indijskom gradu) koja sad živi u Londonu sa svojim mužem Kunvarom Virom Singom. Oni su radostan bračni par sve dok jednog dana Vir ne razvije sitnu bolest koja se ubrzo pretvara u pravu napast – remeti mu telo i glavu. Vir je primljen u bolnicu sa pogoršanim stanjem – telo mu se ponaša neprirodno, a lekari veruju da je u pitanju tetanus za koji tad nije bilo leka. Šivangi je u strahu – Vir nije isti, a njena kućna pomoćnica Kesar majka veruje da je to crna magija.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno