1920: London - Završnica uzbudljive trilogije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijski filmovi

1920: London – Završnica uzbudljive trilogije!

By  | 

Kesar smatra da se ovo sve mučno dešava Viru zato što je njegov otac kralj imao dve žene i ova druga je htela skloniti Vira s puta, samo zbog nasledstva.
Premešta se radnja iz Londona u Radžastan gde Šivangi i njena porodica posećuju isterivača đavola ne bi li pomogao Viru. Ovaj pokušava da se suoči sa vešticom ulaskom u drugu dimenziju kroz crnu rupu iz ogledala, ali je brzo izbačen jer je veštica premoćna. On predlaže kralju da se obrate za pomoć najsnažnijem duhovnom čarobnjaku u gradu, svešteniku Mevaru još poznatom i kao Đai Sing Guđar.

Iz nama nejasnog razloga, Šivangi se zagrcne kad čuje za njega. Ubrzo saznajemo i razlog – Đai je ranije bio njen izabranik. Ona je bila duboko zaljubljena u njega, ali ih je njen ujak video zajedno i pokušao da uceni bespomoćnu i prelepu Šivangi da spava s njim. Naravno, Đai se umešao i istukao ujaka koji se odmah požalio kralju. Đai je bio optužen za ubistvo u pokušaju, te – još uz Šivangino lažno svedočenje protiv njega – dobio zatvorsku kaznu od 5 godina. Ipak, Šivangi ga zove sad da joj pomogne da spasi muža. Đai prvo odbija, ali nakon njenih bezgraničnih molbi i ubeđivanja… on pristaje i napokon stiže u London.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno