1920: London - Završnica uzbudljive trilogije!

Indijski filmovi

1920: London – Završnica uzbudljive trilogije!

By  | 

Polako, Đai istražuje stvari i otkriva da su Virove nevolje krenule kad je dobio čudan privezak kao poklon od nepoznatog obožavatelja iz Radžastana. Taj privezak je ubacio vešticu/đavola u Vira. Đai priprema Šivangi da recituje svetu pesmu da zarobi vešticu kod kuće kako bi on mogao da baci privezak u reku Temzu, time oslobodivši Vira. Šivangi uspeva u recitovanju, a Đai izvršava svoj zadatak do kraja. Međutim, tu je preokret – Đai je taj koji je doveo privezak i vešticu, pa ga Šivangi ispituje o tome. Đai priznaje da je hteo da Vir bude mrtav, iz osvete. Šivangi priznaje zašto ga je izdala na sudu i svedočila lažno protiv njega godinama ranije: njen otac je hteo da Đai bude ubijen zbog napada na njenog ujaka. Šivangi je preklinjala za njegov život, te je zato morala da slaže na sudu. Osećajući krivicu i grižu savesti sad, Đai odlučuje da ostane u Londonu i oslobodi Vira nevolje.

Đai priprema poslednji napad na vešticu, pa traži pomoć od svog učitelja koji mu pojašnjava kako veštica neće da ode pre no što uzme nečiju dušu i upućuje ga na napuštenu crkvu gde nalazi keltske bodeže. Ubrzo, u drugoj dimenziji, počinje njegova bitka sa zlom vešticom. Đai otima privezak, ali kako bi sprečio vešticu da se vrati u pravu dimenziju – on lomi ogledalo zarobivši i sebe u tom ništavilu. Prolaz je zatvoren, a Šivangi gleda njegov smiren osmeh u delićima slomljenog ogledala pre nego što Vir oživi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site