1920 - Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

Indijski filmovi

1920 – Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

By  | 

Godine 1920. u Palampuru u Indiji, arhitekta dolazi u jednu velelepnu kuću čiji upravnik MK diskutuje kako njen vlasnik želi da ona (kuća) bude srušena te da putničko odmaralište bude izgrađeno na tom mestu. Kasnije te noći, tajanstvena sila hvata i ubija arhitektu. Ispostavlja se da je prvi arhitekta, koji je dolazio na ovo čudno mesto pre njega, stradao na sličan način takođe. A koji je način… bolje nemojmo o tome 😨

Uprkos prva dva neuspeha, doveden je i treći arhitekta – njegovo ime je Arđun Sing. Arđun je religiozan muškarac, iskreni sledbenik indijskog božanstva Hanumana i posvećen je svojoj porodici i svim tim tradicionalnim vrednostima. Isto tako, zaljubio se u Lizu. Ta njegova ljubav suočava se sa strogim negodovanjem od strane njegove porodice, jer Liza, od britanskog oca i indijske majke, mešane je veroispovesti i kulture. Ipak, Arđun svakako odlučuje da je oženi. Dok putuje prema Mumbaju, njegov otac i braća se iznenadno ispreče njegovom vozilu i krenu da ga tuku dok Lizu pokušavaju da spale živu. Arđun uspeva da se odbrani, pod uticajem snage ljubavi, i odlučuje da se odrekne svoje vere i porodice zarad Lize. On postaje nevernik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *