1920 - Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijski filmovi

1920 – Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

By  | 

Projekat malopre pomenute velike kuće, bogami – palate, predat je Arđunu; zato, Arđun i Liza ubrzo stižu u tu kuću. Arđun ne zna za ranija čudna dešavanjima nalik predmetima koji se sami od sebe pomeraju, ali Liza uspeva da oseti neprijatno prisustvo. Ona ispituje Balvanta, kućepazitelja, ali ovaj glumi da ne zna o čemu se radi. No, Balvant krišom preklinje upravitelja gospodina MK da otpusti Arđuna i Lizu sa projekta pre no što budu ubijeni kao oni pre. Istina je da ta kuća odbija da bude srušena i zato se tako brani, ako neko pokuša da je sruši. MK je svestan prisustva zla, ali potplaćuje Balvanta i tako ga ućutkuje.

Arđun odlazi u Delhi na poslovni put ostavivši Lizu samu kod kuće, što je navodi da oseti još jača natprirodna dešavanja i da se obrati svešteniku obližnje crkve – ocu Tomasu. Otac dolazi u kuću i najednom zaključuje da se tuda kreće jaka zla sila. Kasnije iste večeti, u svojim crkvenim prostorijama, on se budi da zatekne bafomet (satanistički simbol, malo liči na pentagram) nacrtan krvlju po zidu. On priča sa glavnim sveštenikom, pa njih dvojica donose zaključak da zla duša boravi u kući i posebno cilja Lizu kao metu. Sveštenik se vraća da upozori na ovo Lizu i da joj predloži nešto. Liza nije trenutno tu (ne znamo gde je, sumnjivo?!); Balvant prima poruku, ali je ne prenosi Lizi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno