1920 - Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

Indijski filmovi

1920 – Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

By  | 

Arđun se ranije vraća s puta pošto se njegova voljena razbolela, odbija hranu i vodu i čudno se ponaša. On je primeti kako jede mrtvu životinju usred noći, ali ne uspeva da shvati ništa. Sveštenik pokušava da joj stavi krst, ali ona postane gnevna i napadne ga. Arđun uključuje lekara u priču, ali to ne pomaže jer su Lizini ispadi i telekinetički napadi nešto iznad bolničkih razumevanja i moći. Sad ubeđen u postojanje više sile, Arđun ulazi u ured MK-a i zahteva istinu. MK otkriva ime ranije vlasnice kuće – Radama, te je Arđun posećuje u Navanagaru.

Radama otkriva da je sve počelo tokom indijske pobune 1857. (snažan, ali neuspešan otpor indijskog naroda britanskoj vlasti) kad je ona bila služevka u kući. Vlasnik je otišao da se suoči sa Britancima dok je ona ostala sama u velikoj kući, sa svojom majkom i vlasnikovom ćerkom Gajatri. Povređeni mutinir Mohan Kant, iz palate, zapravo je bio izdajica i engleski obaveštajac. Mohan je ubio njenu majku što joj je tek kasnije otkriveno, a Gajatri je poslala Radami sa pismom na mesto gde je njen otac. Gajatri je zavodila Mohana da bi kupila vreme kako bi njen otac, koji je bio borac za slobodu, stigao. Njen otac i njegovi ljudi su ga obesili. Mohan je umirao gledajući Gajatri u oči i sa zakletvama da će se osvetiti – njegova duša ostala je u toj kući, još uvek. Gajatri je UMRLA 18. 11. 1896. godine, a istog se tog datuma Liza RODILA. Znači, u Lizinom telu je Gajatrina duša – to je njen nov život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *