1920 - Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

Indijski filmovi

1920 – Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

By  | 

U kući, Mohanova nesmirena duša potpuno je zaposela Lizino telo – u znak osvete. Sveštenik odlučuje da obavi egzorcizam. Obred počinje lepo, ali zla duša je suviše moćna za nedovoljno iskusnog sveštennika – te i sveštenik i Balvant budu ubijeni. Zli duh tera Lizu da iseče sebi vene, pa rukuje njome – želi povesti njenu dušu sa sobom u pakao. Arđun počinje da vraća svoju davno izgubljenu veru. Liza, osnažena đavoljom dušom, tuče Arđuna nemilosrdno i muči ga. Arđun veruje da sila dobra i iznad ove zle jedino može spasiti Lizu.

Arđun šepa ka Lizi, grli je snažno i počinje da recituje neke verske pesme dok izbacuje zlog duha iz nje. Čvrsto joj drži telo uz sebe; ubrzo, duh je u bolovima od reči izbačen iz Lizinog tela i UNIŠTEN. Konačno, njih dvoje se radosno zagrle i Gajatrina slika je uklonjena i izbačena iz kuće. Arđun govori da su njih troje – Arđun, Gajatri i Liza – ispunili zadatak nebesa.
Vi procenite jesu li, kraj 😇

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site