1920 - Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijski filmovi

1920 – Šta je bilo pre 1921? Prvi deo kobne trilogije!

By  | 

U kući, Mohanova nesmirena duša potpuno je zaposela Lizino telo – u znak osvete. Sveštenik odlučuje da obavi egzorcizam. Obred počinje lepo, ali zla duša je suviše moćna za nedovoljno iskusnog sveštennika – te i sveštenik i Balvant budu ubijeni. Zli duh tera Lizu da iseče sebi vene, pa rukuje njome – želi povesti njenu dušu sa sobom u pakao. Arđun počinje da vraća svoju davno izgubljenu veru. Liza, osnažena đavoljom dušom, tuče Arđuna nemilosrdno i muči ga. Arđun veruje da sila dobra i iznad ove zle jedino može spasiti Lizu.

Arđun šepa ka Lizi, grli je snažno i počinje da recituje neke verske pesme dok izbacuje zlog duha iz nje. Čvrsto joj drži telo uz sebe; ubrzo, duh je u bolovima od reči izbačen iz Lizinog tela i UNIŠTEN. Konačno, njih dvoje se radosno zagrle i Gajatrina slika je uklonjena i izbačena iz kuće. Arđun govori da su njih troje – Arđun, Gajatri i Liza – ispunili zadatak nebesa.
Vi procenite jesu li, kraj 😇

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno