1921 (2018) - Izvrstan horor

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

1921 (2018) – Izvrstan horor, ali tek je počeo!

By  | 

Najzad, Ajuš se oslobađa i iskreno pripoveda o tome šta se dogodilo pre 3 meseca kad je tu došao prvi put. Dopustio je seljanima da uđu na imanje i slušaju njegovu muziku, za novac. Jednog dana, njegove radnje da zaradi preko siromašnih ljudi otkrivene su od strane Meher Vadie, nećake gospodina Vadie, koja je počela da ga ucenjuje da ustupi i njoj prostora za te nastupe i zaradu ili će se postarati da on dobije otkaz. Te noći usled nastupa, Meher je postupila jako pohlepno i otrovala Ajuša – pa pokušala da ga izbaci izvan grada kako bi umirao sporo. Međutim, on je ostao pri svesti i uspeo da je obori na zemlju. Kad se vraćao kući, usput, video je natprirodno biće i izgubio vođstvo nad vozilom što je dovelo do automobilske nesreće u kojoj je Meher stradala.

Na njegovo iznenađenje, niko ga nije napao ili propitivao zbog Meherine smrti. Malo kasnije, ova neobjašnjiva dešavanja su počela. Rouz pravi istragu shodno njegovoj priči. Ona otkriva da Meher Vadia nikad nije posetila Jork, a tokom istrage – Ajuš i Rouz se zbliže i zaljube jedno u drugo (kako to obično biva 🥰 – prim. prev.). Kasnije, Rouz posećuje bolnicu u kojoj saznaje da Meher Vadia što je posetila Ajuša zapravo jeste njihova drugarica iz škole Tina, koja je umrla PRE 3 MESECA. Kad uoči datum smrti, Rouz je zgranuta i prestravljena. Ona priznaje Ajušu da mu se sve te loše stvari dešavaju zbog nje.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno