1921 (2018) - Izvrstan horor

Indijski filmovi

1921 (2018) – Izvrstan horor, ali tek je počeo!

By  | 

Rouz započinje svoju priču, koja seže iz donekle stare prošlosti, kako je njena i Nafisina cimerka Vasuda bila zaljubljena u oženjenog muškarca Ričarda – koji opet nije bio spreman da se razvede od svoje žene. Jednog dana, ona je veselo obavestila svoje drugarice da Ričard nastoji da je oženi pošto ga je supruga napustila. No, Rouz je imala susret sa nesmirenim duhom Ričardove pokojne supruge – te je otkrila da ju je Vasuda zapravo ubila. Ona ne može da ćuti, pa saopštava Ričardu Vasudin ogavni potez.

Vasuda dozna ovo, te iz straha od osude i večnog gubitka ljubavi oduzima sebi život. Ne uspevaju da je spasu premda pokušaše, pa ona umire u bolnici i njen duh se nastanjuje u telu devojke Tine – koja je bila primljena u istu bolnicu. Zato ova goni Ajuša, jer zna da Rouz njega voli. Sad su oboje ubeđeni da treba da se reše Vasudinog duha i odlučuju da posete crkvu za pomoć. Vasuda napada Nafisu što primorava Rouz da je odvede u bolnicu gde otkriva da je Ajuš isto tu smešten, tj. da je u komi još od noći kad ga je Meher Vadia napala. Rouz govori Nafisi da je razgovarala sve vreme sa Ajuševim duhom, te objašnjava kako telo u najdubljem mogućem snu izbacuje iz sebe svoju dušu i ona luta – ali povrzani su kroz rupu belom svetlošću. Vremenom, duh može da se vrati u telo tako što dotakne tu svetlost – sponu. Njegov duh je pokušao da uđe u njegovo telo, ali ga je sve vreme Vasuda sprečavala. Sledećeg dana, njegovo telo biće izbačeno iz bolnice što bi označilo njegovu SMRT. Rouz uzima kosu od Ajuša da učini da je njegov duh dodirne ali kad pođe ka izlasku iz bolnice – Vasudin duh ulazi u njegovo gotovo beživotno telo i preti Rouz da će ga razoriti ako ode. Vasuda mu potpuno kontroliše telo, te muči Rouz povređujući ga. Rouz izjavljuje Vasudi da je znala da ona neće moći da ode, zato ubija samu sebe. Njen duh se pojavljuje i otkriva da je već poslala njegovu kosu i pismo Ajušu preko Nafise, zatim uništava Vasudinog duha. U isto vreme, Ajuš se vraća u svoje telo i PREŽIVLJAVA.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *