28. 3. 2018. - Najave za indijske serije - Siddhi Vinayak, YHM, Neželjene 2, Dil Se Dil Tak, Tu Aashiqui

Vesti

28. 3. 2018. – Najave za indijske serije – Siddhi Vinayak, YHM, Neželjene 2, Dil Se Dil Tak, Tu Aashiqui

By  | 

28. 3. 2018. – Najave za indijske serije – Siddhi Vinayak, YHM, Neželjene 2, Dil Se Dil Tak, Tu Aashiqui

Prevod: Maya. 😃

– Siddhi Vinayak:
Sidi (Siddhi) shvata da voli Vina i spreči njegovo venčanje u pravi čas. Ona mu oprašta i viče na ukućane da se venčanje spreči. Manđiri ošamari besno Sidi. Pita je šta to radi. Naziva je ljubomornom za Vinov uspeh i sreću. Gauri i Praći žele da izbace Sidi napolje, ali tada Guru ji dolazi i spreči ih. On izjavi da je Sidi rekla istinu, venčanje je sprečeno. Manđiri se izvinjava Sidi i moli je da se uda za Vina. Sidi prihvata srećno. Sidi i Vin se puno vole. Oni se venčavaju! 😉
Da li je ovo srećan kraj ove ljubavne priče?
Pratite najnovije epizode ove serije radnim danima na našem sajtu! 🙂

YHM:
Išita i Raman uživaju u Londonu zajedno i srećni su… Pevaju, plešu i mirni su konačno. Oni ne vide Adija i Romi tamo. Išita obeća da će uvek biti uz Ramana i voleti ga. Raman je srećan i obeća joj isto, grli je i ljubi. Oni izjave ljubav jedno drugome i romantični su… Išita ugleda neku čudnu ženu koja ih prati. Ta žena je duh i probaće da uništi Išitinu sreću!
Hoće li zlo pobediti?! 😱
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!