Oprosti mi od 89. do 94. epizode

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 89. do 94. epizode

By  | 

93 i 94 epizoda
Nakon što su se Bahar i Kemal razišli, Berat i Handan pokušavaju iskoristiti priliku za sebe. Isto se ponaša i Osman, koji teši svog sina i poziva ga da se vrati kući. Zuhre odlazi do hotela gde su Osman i Rezzan. Eylul je besna zbog Rezzaninog ponašanja i zaključuje da se mora udati za Džunejta što pre, jer su stvari otišle predaleko. Feride i Džunejt pokušavaju zataškati ljubav koju osećaju jedno prema drugom. Kemal je rastrojen i pokušava naći utehu u alkoholu. Tu priliku za sebe koristi Handan i pridružuje mu se. Bahar se vratila kući, ali Sevgi je jako ljuta na nju. Feride govori Džunejtu da je videla Eylulinu majku kako flertuje sa jednim muškarcem. Nakon što joj je poverovao, odlučio je pratiti gospođu Rezzan

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *