Mn 10.12.2015.,(2070 epizoda),Nimboli se pretvara da je bolesna! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 10.12.2015.,(2070 epizoda),Nimboli se pretvara da je bolesna!

By  | 

pageNimboli se pretvara da je bolesna!

Anant pokušava da ubedi Nimboli da ide u školu.Kaže joj da meda sklapa prijateljstva samo sa decom koja se školuju.Nimboli kaže da ne voli da ide u školu.Šivam pokušava da je ubedi.Nidhi joj kaže da uče i da se zabavljaju u školi i nudi joj svoju pomoć.Anandi je pita šta je odlučila.Mangla im kaže da je puste, pita ih šta će da ima od obrazovanja jer je devojčica.Nimboli se seća kako joj je Mangla masirala glavu, a zatim kako je grdila zbog laganja.

Mangla kaže da je ona nepismena,ali ide po svetu sama.Anant joj objašnjava da je sada drugo vreme i da je obrazovanje veoma važno.Govori joj da Nimboli treba da postane neko u životu i pita je da li ona to želi.Mangla gleda.Anant kaže Nimboli da ide u školu jednu nedelju, a onda donese odluku.Nimboli se slaže i traži medu.Anant joj daje.Nimboli grli medu i kaže mu da će ići nedelju dana u školu.Mangla je napeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamli kaže da je hrana spremna.Puškar nalazi lado u svoje odelo i razmišlja da mu je stric dao.Razmišlja da mu je Kamli rekla da to nije za jelo, ali ipak jede jer ne može da se suzdrži.

Mangla češlja Nimboli.Nimboli je podseća da je ona (Mangla) želela da ranije ide u školu i pita je zašto se predomislila.Mangla joj kaže da je tada bilo drugačije, podseća je da su Akira i Kundan obrazovani i da su sa školom izgubili humanost.Govori joj da su one neobrazovane, ali dobre.Mangla razmišlja da ako Nimboli ide u školu ostaće sa Kajljani i Anandi i da ona to ne može da dozvoli.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site