Mn 10.12.2015.,(2070 epizoda),Nimboli se pretvara da je bolesna! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 10.12.2015.,(2070 epizoda),Nimboli se pretvara da je bolesna!

By  | 

page 2

Jagi kaže Anantu da je počinio čudo što je ubedio Nimboli da ide u školi.Ganga pita gde je ona.Nimboli dolazi sa školskom uniformom.Anandi je srećna.Nimboli pita Ananta šta radi ponovo kod njih i govori mu da je dobro sada.Anant kaže da je došao da vidi da li će krenuti u školu.Nimboli kaže da je spremna za školu.Kajljani joj kaže da uzme božiji blagoslov.Nimboli gleda u Manglu i onesvesti se.Svi su šokirani.

Kamli zove Puškara i govori mu da je doručak spreman.Chagani kaže da će ga ona pozvati.Puškar dolazi u kuhinju, kašlje i drži se za grudi.Kamli ga pita šta se desilo?

Nimboli kaže Anandi da stvarno želi da ide u školu i da je sada sigurno doktor Anant ljut na nju.Anandi kaže da nije.Nimboli joj kaže da ide u školu.Anandi joj kaže da odmori danas i kaže Mangli da ona ide.Mangla se slaže.Pita Nimboli da li želi limunadu.Nimboli kaže da želi.Mangla taman želi da krene, ali Nimboli počne da skače po krevetu i kaže da se pretvarala da je bolesna da ne bi išla u školu.Mangla je srećna i kaže joj da je dobro postupila.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *