Anamika 110.epizoda – Shalakha je u potrazi za izvorom Anamikine moći! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 110.epizoda – Shalakha je u potrazi za izvorom Anamikine moći!

By  | 

fty
Anamika 110.epizoda
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:)

Shalaka u dugom crvenom ogrtaču se šeta u šumi držeći kompas u rukama, a onda nailazi na tablu na kojoj piše ‘najar hati durghatna ghati’. Shalaka razmišlja da kako bi uništila lošu došu, prvo mora preuzeti lošu kontrolu nad njom (lošom dušom). Dok je sa druge strane Rano zabrinuta i uznemirena jer će uskoro zalazi sunce i Anamika će pruzeti kontrolu nad njenim telom. Razmišlja da mora preuzeti nešto da zaustavi to. Ona zamoli Jasleen da preuzme poslove u kuhinji. Jasleen je uverava da će uraditi to. Rano odjuri ali biva ometena od strane Jeeta koji se upravo vratio iz bolnice. On je informiše da se stanje njene majke poboljšalo. Sve pokazuje na veliki uzdah olakšanja. Vreme prolazi, ne čeka nikoga, uskoro je 6 sati. Svi odlučuju da se pomole Mata Rani. Rano je napeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sa druge strane, Shalaka luta u šumi tražeći Anamiku. Dolazi blizu ogromnog Anamikinog imanja. I sve dok nosi crveni ogrtač, Anamika je ne može videti. Anamika koja svira gitaru biva ometena zbog buke škriptaja vrate koju je upravo otvorila Shalaka. Anamika oseti nešto sumnji, te izlazi i kreće u potragu. Shalaka kreće napred ka Anamiki. Obe ne mogu videti jedna drugu, ali mogu osetiti nečije prisustvo. Shalakha kreće ka dnevnoj sobi sa nečim u ruci i penje se uz stepenice. Anamika ulazi u dnevnu sobu i oseti da se neko penje uz stepenice dok se Shalakha već popela i celo vreme traži Anamiku. 6:15 sati je, a Rano-in strah raste kako vreme prolazi. Brzo otrči u spavaćoj sobi. Svi su zabrinuti zbog ovakvog Rano-inog ponašanja. Rano se zaključa u svojoj spavaćoj sobi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *