Mn 14.12.2015.,(2072 epizoda), Nimbolin prvi dan u Anandinoj školi! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 14.12.2015.,(2072 epizoda), Nimbolin prvi dan u Anandinoj školi!

By  | 

page 2

Nimboli pleše na pesmu Maiyya Yashoda.Anandi i Kajljani su oči pune suza.Sarita proglašava Nimboli za pobednika.Govori Kajljani da joj uruči nagradu.Kajljani joj daje, Anandi je grli. Nimboli je i dalje tužna zbog ladoo.Nimboli dolazi kući i govori Mangli da joj je bilo lepo u školi i da je čak i pobedila u plesnom takmičenju.Mangla joj kaže da opere ruke i jede.Nimboli kaže da je lepo jela u školi i da se Nidhi lepo brinula o njoj.Govori da je škola lepo mesto, a da ona nije želela da je pohadja..Kaže da će reći Anantu da će ići u školu.Mangla je ljuta na dr. Ananta.

Nimboli piše slova.Kajljani i Anandi su srećne.Mangla joj kaže da se igra.Nimboli odbija i kaže da mora da uči prvo.Kajljani joj kaže da joj Nimboli izmiče iz šaka.Mangla je šokirana i uznemirena.Šivam dolazi kući i obaveštava Anandi o konkurenciji za najbolji kostim u njegovog školi.Nimboli pita šta je to. Šivam joj kaže da je ona za to glupa.Anandi mu kaže da ne govori tako i objašnjava Nimboli.Nimboli kaže da će i ona doći da gleda i pita Šivama šta će glumeti.Šivam kaže Gandhi ji.Nimboli je srećna, smeje se.Anandi joj kaže da mora u školu sutra.Nimboli kaže da će ići u Šivamovu školu.Mangla se meša.Kajljani ubedjuje Anandi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg dana Anandi i Šivam dolaze u njegovu školu sa Nimboli.Anandi maskira Šivama u Gandhi ji.Okreće se i vidi da nema Nimboli.

Gledaćete:Kundan sa ljudima kindapuje Nimboli.Stražari obaveštavaju Anandi o tome.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *