Mn 15.12.2015.,(2073 epizoda), Kundan greškom kindapuje Šivama! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 15.12.2015.,(2073 epizoda), Kundan greškom kindapuje Šivama!

By  | 

pageKundan greškom kindapuje Šivama!

Anandi je uznemirena jer nema Nimboli. Nimboli dolazi i kaže da je bila da vidi i druge učesnike.Šivam je pita kako izgleda.Nimboli kaže isto kao i ostala četiri dečaka.Šivam je pita u šta onda da se preruši. Nimboli mu kaže u ghagra choli.Anandi se dopada ideja i kaže da će tada biti drugačiji.Nimboli ga pita da li želi da pobedi i pita ga da joj pruži ruku.Nimboli izlazi u Šivamovoj odeći, Šivam u Nimbolinoj haljini.Anandi mu kaže da je zgodan.Kundan dolazi sa ljudima i vidi Anandi sa Nimboli i Šivamom.Anandi zove nekoga i kaže da joj donese papire kako bi ih potpisala.Kundan ih prati sa svojim ljudima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi učesnici su pozvani na sceni jedan po jedan.Kundan gleda Šivama misleći da je to Nimboli.Šivam kaže Anandi da je zaboravio tekst.Nimboli kaže da će ona govoriti tekst od pozadi i da on može samo da otvara usta.Nimboli ide iza scene.Kundan ne vidi Šivamovo lice i misli da je to Nimboli kad čuje njen glas.
Šivam govori da ne želi da bude mala nevesta, da želi da studira i da postane nešto.On pita gledaoce da daju pravo obraovanje devojčicama i tako unaprede naciju.Svi mu aplaudiraju.Direktor proglašava Šiivama za pobednika, ne pominjujući njegovo pravo ime, već navodeći lik koji tumači.Šivam je srećan.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *