Mn 15.12.2015.,(2073 epizoda), Kundan greškom kindapuje Šivama! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 15.12.2015.,(2073 epizoda), Kundan greškom kindapuje Šivama!

By  | 

page 2Šivamova gluma se doplala svima.Anandi mu kaže da se zahvali Nimboli jer je ideja bila njena.Šivam joj zahvaljuje, kaže da će otići kući da se presvuče.

Anandi,Nimboli i Šivam izlaze.Šivam kaže da je zaboravio torbu u zelenu sobu i odlazi po nju.Anandi je napeta što se Šivam zadržao. Kundan vidi Šivama i obaveštava o tome svoje ljude.Kundan sa ljudima kindapuje Šivama misleći da je to Nimboli.Stražari ih vide i pokušavaju da ih zaustave, ali oni ulaze u auto.Anandi čuje stražarev glas i izlazi napolje.Stražar joj kaže da su ljudi kindapovali njenu ćerku.Anandi kaže da je Nimboli sa njom.Stražar kaže sa tvojom drugom kćerkom.Anandi je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete:Kundan vidi Šivama i pita ga ko je on.Šivam kaže da je on Anandin sin, Šivam.Kundan kaže ljudima da ga ubiju i da će se tako osvetiti Anandi.Šivam je šokiran.Anandi i Nimboli su u kolima.Čovek želi da ubije Šivama.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *