Mn 17.12.2015.,Mala nevesta 2075 epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 17.12.2015.,Mala nevesta 2075 epizoda

By  | 

page 2 druga epiyodaMala nevesta 2075 epizoda

Epizoda počinje kako Jagi kaže da je obavestio policiju. Kajljani kaže da je Nimbolin život u opasnosti.Šivam kaže das u njega hteli da ubiju, da se oni brinu za Nimboli, a ne za njega.Nimboli grli Manglu i plače.Anandi prilazi Šivamu i kaže mu da ga vole i da brinu za njega.Govori mu da je on veoma hrabar.Šivam ponavlja da svi brinu za Nimboli.Anandi kaže da brinu šta bi bilo da je Nimboli bila na njegovom mestu.Šivam kaže da želi da bude kao svoj otac kad poraste.Anandi se slaže i kaže da će otac biti ponosan na njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli pita Manglu zašto su ti ljudi hteli da je ubiju i zašto je Šivam ljut na nju.Pita je da li je ona poslala te ljude, da li je negde pogrešila.Mangla kaže da su oni bogati i da zato ne brinu za njih.Mangla se pretvara da je zabrinuta za Nimboli i kaže da će uvek biti uz nju jer ne može da veruje stranicima ( misli na Anandi i porodicu).

Kundan odlazi kod Akire i govori mu o svom porazu.Akira je ljut i kaže mu da je on poput majke.Kundan kaže da neće ponovo da pogreši.Akira mu kaže da on neće više da uradi ništa.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *