Mn 18.12.2015.,(2076 epizoda),Nimboli preti svojim odlaskom! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 18.12.2015.,(2076 epizoda),Nimboli preti svojim odlaskom!

By  | 

mala nevesta 18.12

Epizoda počinje kako se Mangla nakon razgovora okreće i vidi da je Kajljani iza nje.Šokirana je.Nimboli planira da oraspoloži Šivama.Mangla govori Kajljani da je hvalila Anandi.Kajljani kaže da je Anandi Nimbolina prava majka i da je mnogo voli.Mangla se zahvaljuje Bogu i smatra da Kajljani nije ništa čula.Šivam viče na Nimboli što je upropastila njegov crtež.Nimboli odlazi kod Mangle.Mangla im se izvinjava.Šivam se raspravlja.Anandi im kaže da se izvinu jedan drugom.Nimboli kaže da je pogrešila i izvinjava se.Anandi ubedjuje Šivama da se izvini Nimboli što je vikao na nju.Mangla odvodi Nimboli sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli plače u svojoj sobi.Mangla joj govori da joj je puno puta rekla da ne priča sa Šivamom.Nimboli kaže da je želela da mu pomogne.Nimboli kaže da su Kajljani i Anandi ubedile Šivama da se izvine.Mangli kaže da su tako postupili da bi ona ućutala, a Šivam je njihov sin.Šivam govori Anandi da su nepravedni prema njemu.

Prikazan je flešbek.Jagi za vreme praznika daje Nimboli da zapali ravan dahan.Šivam joj kaže da ona brine za Nimboli, a ne za njega.Pita je zbog čega.Anandi razmišlja da su oni oboje u posebnoj vezi sa njom, ali da to ne moze da mu kaze.Mangla podeva Nimboli protiv svih iz porodice.Nimboli kaže da razume da su na nju indirektno vikali i da neće više nikada da priča sa Šivamom.Mangla je grli.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *