Elif od 213 do 215 epizode! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 213 do 215 epizode!

By  | 

Elif 215
213 epizoda

Melek traži od brata podršku u svojoj nameri da svima na imanju otkrije da je Elif Kenanova kćer. Dok Emirogluovi s nestrpljenjem iščekuju Melekin dolazak, i Nedždet saznaje za to. Svojim postupcima poku[ava da osujeti Melekine namere. Otima Elif i odvodi je na svoje imanje. Melekine i Melihove sumnje da je Nedždet osoba koja je otela Elif obistinjuju se kada odu na njegovo imanje.

214 epizoda
Nakon Elifine otmice, Melek ne želi da njena kćer više boravi na imanju Emirogluovih. Odlučuje da uzme Elif pod svoj krov i zaštitu. Ali prizor sa kojim se susreće budi strah u njoj. Nedždet, koji je pridobio čak i podršku policije, počinje sa sprovođenjem svog plana. Nakon što je čula njegov telefonski razgovor, Tulaj saznaje da Vejselu treba novac i nudi mu pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


215 Epizoda
Selim je ubeđen da Melek skriva neke stvari od njega. Pokušava dobiti odgovore na mnoga pitanja koja ga muče. Ali ogroman pritisak koji oseća i Selimovo insistiranje dovodi Melek do stanja neizdržljivosti zbog čega joj pozli.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *