Anamika – 132. i 133. epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – 132. i 133. epizoda!

By  | 

Prevod: Sinderella. Hvala!

132.epizoda

Chhavi uzme papire Ritu i pita obe porodice da li bi Rano bila srećna videvši ovo. Ritu omekša i zagrli sve ukućane. Chhavi odlazi kod Rano koja joj kaže da je vreme da napusti ovaj svet. Anamika dolazi u kancelariju i pita za Jeeta. Menadžer joj kaže da Jeet ovog dana neće dolaziti. Anamika mejlom prati neke slike Jeetu što nasmeje malo Jeeta i on odlučuje da ode u firmu. On kaže Anamiki da su retki ljudi koje nasmeju druge, a ona je njega nasmejala. JeeKa se izvine jednom drugom za onaj dan. Kod kuće, svi se spremaju za Rano-in rođedan (bio bi joj da je živa). Jeet je srećno iznenađen videvši ovo. Chhavi pada sa stolice pokušavajući da stavi neke ukrase, ali je Jeet uhvati. On je srećan što do podele partnerstva nije došlo, a zaslugu za to pripisuju Chhavi. Bebe hvali Chhavi, i svi se spremaju za proslavu.

133.epizoda

Chhavi pokuša da zagrli Rano, ali ne može, ruke joj prođu kroz Rano pošto je ona duh. Chhavi pita Jeeta da organizuje mukti pooju za Chhavi. Jeet pozove Anamiku na pooju, kaže joj da je ona koja ga je nasmejala i on želi da ona bude deo ovog događaja. Jeet odlazi u svoju sobu i priseća se Rano dok Sun Raha hai Tu svira u pozadini. Jeet sedne na pooji. Chhavi se zaklinje da će voditi brigu o Jeetu i porodici. Rano pozove Jeeta, i on je u stanju i da je vidi i da je čuje. Rano mu kaže da je njegovom ljubavlju bila vezana za ovaj svet, ali sada je oslobođena i odlazi. Ali će ostati tu, u srcima svih a posebno u Jeetovom osmehu i srcu. Oni kažu ‘volim te’ jedno drugom i Rano nestane. Pandit ji zatim objavljuje da je pooja završena, a Anamika dolazi i stoji na potpuno istom mestu gde je do pre neki minut stajala Rano.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *