Anamika 134. i 135. epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 134. i 135. epizoda!

By  | 

gh

Anamika 134. i 135. epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala.:)
134.epizoda

Anamika dolazi i stane na isto mesto gde je stojala Rano. Jeet svima predstavi Anamiku kao finu devojku, i da nije onakva kako se pričalo. Anamika upita za šta je bila pooja. Jeet odgovara da je bila za mir duše njegove žene. Anamiki je žao kad čuje da je Rano umrla tako rano. Anamika odlazi. Chhavi odlazi da pozove Jeeta na ručak, a on se šali sa njom i glasno se nasmeje.

Svima je drago zbog toga. Jeet primeti da je Anamika zaboravila maramicu, te je pozove i oni razgovaraju o budućnosti, snovima itd. Odjednom čuju se čudni zvukovi ispred Saluja kuće, i onda neka senka korača prema unutra umotana u šal. On/ona pronalazi limun tamon. Onda senka počne raditi wudu magiju probadajući limun iglom. Chiku dolazi i laje, ali senka ne prestaje sa magijom. Nakon urađene wudu magije, senka zakopa limun u zemlji pred Saluja kućom.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *