Mn 21.12.2015.,(2077 epizoda),Mangla se suprostavlja Anandi i Kajljani! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 21.12.2015.,(2077 epizoda),Mangla se suprostavlja Anandi i Kajljani!

By  | 

pageMangla se suprostavlja Anandi i Kajljani!

Epizoda počinje kako Akira i Badri prave plan za beg iz zatvora. Stražar dolazi i kaže zatvorenicima da su našli oružje u blizini oštećenog zida i tuče dve osobe misleći da su one probile zid.Zatvorenici kažu da nisu ništa učinili.Stražar im kaže da je zid prepravljen i govore im da odustanu od planiranje bega.

Anant poziva Nimboli i pokazuje joj igru sa bombonama.Kajljani kaže da je ona igrala u svom desetom razredu.Nimboli kaže da je to sigurno bilo pre 50 godina.Kajljani kaže da nije i pokazuje joj kako da ih jede.Nimboli kaže da je zabavno.Anant joj daje pakovanje bombona.Nimboli hvali Ananta i kaže da joj Akira(bapussa) nikad ništa nije doneo.Kajljani joj kaže da prestane da ga naziva ocem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Psiholog dolazi u haveli na Anantov poziv.Psiholog kaže da ima kćerku poput Nimboli i pita je da li je njena majka ponosna na nju.Nimboli je tužna, kaže da neke majke volje svoju decu, a neke ne.Psiholog je pita zbog čega mrzi toliko svoju majku i pita je da li je zna, da li je nekad videla.Nimboli se seća Manglinih reči da nikada ne otkriva ništa o svojoj pravoj majci.Nimboli kaže da je nije videla nikad.Psiholog je pita zašto je onda tako sigurna da je njena majka loša i govori da je možda neko kindapovao ili neko drugi bacio u kantu za smeće.Psiholog joj kaže da je majka možda i dalje traži i govori joj da ne misli loše o svojoj majci.Govori joj da je možda pogrešno sve ono što je čula.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *