Mn 21.12.2015.,(2077 epizoda),Mangla se suprostavlja Anandi i Kajljani! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 21.12.2015.,(2077 epizoda),Mangla se suprostavlja Anandi i Kajljani!

By  | 

page 2<p

Nimboli se vraća u svojoj sobi.Mangla je pita šta se desilo kad je vidi uplakanu.Nimboli joj kaže da je pričala sa doktorom.Mangla ljuta odlazi da priča sa Anandi.Anant kaže Anandi da mora da ide, ali baš tada dolazi Mangla koja viče na Anandi.Mangla je pita zašto želi da oduzme život njenoj kćerci i pita je da li uživa kad je vidi da plače.Kajljani joj kaže da smanji ton.Mangla kaže da niko ne brine za njenu kćerku.Kajljani je pita da li to želi da kaže da jedino ona brine za nju i objašnjava joj da to i oni čine.Kajljani joj govori da moraju nešto da preduzmu kako bi uklonili mržnju iz njenog srca.Mangla je pita da li je ovo njihov način.Kajljani kaže da zna da će Nimboli plakati danas, ali da ako prestanu da pokušavaju plakaće ceo svoj život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kajljani kaže da ako Nimboli pusti jednu suzu Anandi će pustiti 100.Mangla kaže da joj je ona majka i da zna kako se Nimboli oseća.Kajljani kaže da su joj zahvalni i da će joj uvek biti dužni, ali da postoji velika istina koju ona ne može da promeni, a to je da je Anandini Nimbolina prava majka, žena koja je rodila.Mangla je zapanjena.Kajljani kaže da prava majka neće dozvoliti da se bilo šta desi njenoj kćerci i savetuje je da ostavi svoju majčinsku brigu Anandi za svačiji boljitak.

Gledaćete:Nimboli otvara vrata i vidi Puškara,Kamli i Urmilu koji dolaze u Haveli.Srećna grli Kamli.Anandi se smeje, Mangla je zabrinuta da je Kamli ne uhvati u laži.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *