Mn 24.12.2015.,(2080 epizoda),Akira beži iz zatvora! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 24.12.2015.,(2080 epizoda),Akira beži iz zatvora!

By  | 

page
Akira beži iz zatvora!

Epizoda počinje kako Kundan dolazi u Nimbolinu sobu sa pištoljem i ciljem da je ubije.Harki dolazi i zaustavlja ga, kaže da ga ne može gledati u zatvoru.Kundan kaže da ne može da gleda kako se njegovi neprijatelji smeju u njegovoj kući.Harki mu kaže da bude strpljiv i da će Akira uskoro doći.Kundan je pita šta on može kad je zatvoren.

Akira i Badri se pretvaraju da se tuku.Policajac obaveštava nadležnog o njihovoj tuči.Oni se pretvaraju da su povredjeni i padaju dole.Stražar kaže da pozovu doktora jer su bez svesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamli daje grickalice Nimboli.Zove Urmilu.Nimboli pita za Puškara.Kamli kaže da on trenira sa stražarima.Urmila dolazi i kaže da se se ne oseca dobro i da ce jesti kasnije.Nimboli joj kaže da ako ne želi da jede hranu, ona(Nimboli ) će pojesti i njenu.Urmila je pita da li se to onaponaša kao i ona (Urmila).Svi se smeju.Kamli dobija poziv od Anandi.

Nimboli se javlja i kaže uzbudjeno da se dosta zabavlja, ali da joj nedostaju oni.Anandi joj kaže da se uskoro vrati.Nimboli je pita za Jagija, Gangu,Manua i ostale.Mangla uzima telefon.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *