Simar - 28.02.2016. - Staramajka 10 puta udari Simar kaišem! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 28.02.2016. – Staramajka 10 puta udari Simar kaišem!

By  | 

BeFunky Collage

Simar govori da je Guru Maa rekla da će se ove duše zalediti. Ima samo 15 minuta,nekako će ih pronaći. Matli govori da ima nešto što spriječava njenu mantru,ali ona neće stati. Simar hoda. Čuje glasove iz Chatine sobe. Pita se da li je neko tamo.Vidi Roli,njena ruka krvari. Pita je šta se dogodilo. Roli veli da je zvala Sida,tu je bila slomljena vazna. Simar govori da je ona (Roli) nemarna. Pozove je da dođe,previće joj ruku. To i uradi. Veli da su ostala samo 4 minuta. Odlazi da provjeri sobe,nakon 4 minuta ,oni će biti oslobođeni. Chantu pita druge dvije duše da nestanu. Simar je blizu njene sobe,ugleda Chantu. Upita je šta se desilo. Ova odgovara da nije ništa,koljeno joj je povrijeđeno. Simar je upita da joj dozvoli da je izmasira. Chantu odbija,žena ne diraju stopala u njihovoj porodici. Simar joj kaže da bi trebala da se odmori na krevetu. Staramajka dolazi i oslovi Simar. Pita je kako se usuđuje da zaboravi svoj posao. Simar veli da se ustvari šetala tuda,vidjela je upaljeno svjetlo. Staramajka joj govori da nema izgovora. Neka uradi svoj posao ili će ga uduplati. Simar upita Chantu treba li donijeti vodu,traži joj posudu. 12 je,može hodati. Ova joj daje posudu. Simar u sebi pomisli da joj je sumnja bila netačna. Chantu upita ko joj je ovo učinio. Svi rade u kuhinji. Simar pita šta sada treba da radi. Mora pratiti Staramajku,pratiće je kad izađe napolje. Kuši govori da su očistile rižu. Karuna pita zašto priča tu,ako je Staramajka vidi,neće ih pustiti na miru. Simar ih gleda. Kaže im da svi trebaju ići spavati. Pari veli da ako Staramajka sazna,kazniće ih dva puta. Simar govori da će ona uraditi ostatak posla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *