Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

Indijske Serije

Simar – 19. 03. 2016. – Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

By  | 

capture-20160319-212255

Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Djanvi i Staramajka sede na sofi, Djanvi je uz Staramajku koja se ne oseca dobro, Prem je kraj njih, i gleda u zabrinutu Simar koja strapacira kroz dnevni boravak. Simar razmisli u sebi: “Ovaj signal, internet… Kako sada da kontaktiram Amara? Ne znam da li je Amar stigao do Njega ili ne…” Dolazi Kusi, koja se direktno obrati Simar tihim tonom: “Ovaj, snajka… Rekla si da ce do veceri sve biti u redu. Palo je vece, a nista se ne dogadja. Sta bi to trebalo da se dogodi? Reci nesto…” Simar: “Kusi, molim te, smiri se. Vrlo brzo, sve ce se srediti. Samo, za sad je potrebno da ostanemo hrabri i budemo jedni uz druge, zar ne?” Kusi tiho potvrdi, zatim se na izvesnoj daljini od njih pojave Malti i Madhvi. Simar, Kusi i ostali su iznenadjeni jer ih vide. Staramajka i Djanvi ustanu sa sofe. Malti zlobno pocne da huska Kusi, govoreci joj da se apsolutno nista nece promeniti, nista se nece dogoditi. Simar se u sebi pita gde se Amar zadrzao. Amar se pojavio kraj nekog ulaza u kucu, pokusa uci unutra, ali ne uspeva zbog magije. Amar: “Ne moze se unutra? Nesto postoji ovde. (On pogleda u dnevni boravak gde su Simar i Kusi, Malti i Madhvi, te Djanvi, Staramajka i Prem.) Ne mogu unutra, ali vazno mi je da popricam sa Simar. Sta da radim?” Amar tiho dozove Simar, koja se srecom okrene i ugleda ga. On napravi neki znak glavom, i Simar shvati da je obavio posao. Simar se u sebi zahvali Mata Rani, laknulo joj je. Kusi je zapanjena, i pita se zasto Malti bulji u njenu mangalsutru. Odjednom, mangalsutra se otkine sa Kusinog vrata. Kusi i Simar, te ostali su beskrajno sokirani, dok se Malti smesi. Kusi gleda u svoju pokidanu mangalsutru na podu, i uplaseno prokomentarise da je otkinuta mangalsutra veoma baksuzan znak, i da ce se garant nesto lose dogoditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *