Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

Indijske Serije

Simar – 19. 03. 2016. – Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

By  | 

capture-20160319-212422

Malti klimne glavom, jos uvek zaneta svojom glumom. Kusi se sagne i pokupi svoju mangalsutru, zatim je zastitnicki stegne u ruci i nasloni na grudi. Kusina istrajnost pukne, te ona zamoli Simar da joj oprosti, ali zbog obicnog komada ( mislila je na dragulj, glupaca, nikada se nece opametiti… – prim. prev. ), ne moze staviti na kocku zivot svog Sankalp ji-a. Glasno veli da ce ona dati svoj deo “maani”-ja, pocne da panici, nailazi Sankalp koji je upita sta govori. Doda da nikom nece dati svoj deo. Simar: “Sankalpe, sada je vec zamislila svoju ideju, kakve sada koristi od ubedjivanja?” Sankalp: “Ali, snajka, kako samo tako..?” Kusi krene, Sankalp pokusava da je zaustavi, ali ona ne zeli da saslusa nikoga. Priblizi se u neverici Malti, na trenutak krene da se predomisli, porodica je gleda u dilemi. Staramajka joj pokusava reci da ne da, ali Kusi, ostaje tvrdoglava, i stavlja dragulj u Maltinu ruku. Ostali clanovi porodice se osecaju beskrajno razocarano. Malti pocne da likuje, i zadovoljno veli Simar da joj je nedavno rekla da ce svaki komad dragulja stici u njene (Maltine) ruke. Sada je ostala samo ona (Simar), i njen deo. A ostala je i Staramajka. Madhvi se obrati Sankalpu i Kusi, i kaze im da sada krenu napolje iz kuce. Sankalp joj ponosno odvrati: “Mi necemo nigde da krenemo ostavljajuci nasu porodicu!” Staramajka mu se priblizi: “Sankalpe, dete…” Sankalp: “Ne, Staramajko, nigde necemo ici…” Staramajka: “Duso, nemoj da postajes tvrdoglav. U ovom trenutku, bolje je da ti i Kusi napustite ovu kucu… (Oci joj se napune suzama, svi su emotivni.)” Sankalp: “Nigde ne idemo, Staramajko.” Staramajka: “Mog zivota ti. Odlazi, dete…” Emotivna muzika je u pozadini, Kusi im je okrenuta ledjima, place.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site