Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

Indijske Serije

Simar – 19. 03. 2016. – Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

By  | 

capture-20160319-212456

Sankalp se oseca beskrajno bespomocno, a Staramajci je beskrajno tesko… Ostali povredjeno posmatraju. Sankalpu je tesko, on kaze da im se nista nece dogoditi, cekace ih napolju. Zatim veli Kusi da krene. Sankalp i Kusi krenu, svi povredjeno posmatraju, osim Malti i Madhvi. Sankalp i Kusi se jos jednom okrenu, Kusi sklopi ruke u suzama. Staramajka mahne glavom, kao i Amar, a i Simar, koja kaze: “Ne…” Sankalp stavi svoje ruke na Kusina ramena, u znak podrske. Kusi je u suzama, ona i Sankalp napuste kucu. Vrata Bharadwaj kuce se zatvaraju, Malti i Madhvi nestanu. Staramajka se zakaslje, nije joj dobro. Djanvi je oslovi i krene ka njoj. Simar je takodje zabrinuto oslovi, oni se skupe oko nje. Pomognu joj i odvedu je da sedne na sofu. Prem veli Simar i Djanvi da brzo donesu Staramajcine lekove, one krenu, Prem ostaje uz Staramajku koja i dalje kaslje. Kod prozora se pored Amara pojavi i Roli, koja je zabrinuta videvsi situaciju u kuci. Amar i Roli vide Simar koja izlazi iz Staramajcine sobe noseci kutiju sa lekovima, sa druge strane stize i Djanvi sa casom vode u rukama. Simar gleda u kutiju, shvati da nema lekova i pita se gde su sve tablete nestale. Kaze da je sve prazno, Prem je sokiran. Djanvi potvrdi, stavila je i lekove unutra, ali sve je nestalo. Prem besno procedi kroz zube da je sve to igra Malti, zeli da osvoji dragulj, pa radi sve to. Amar i Roli sve posmatraju. Simar cucne kraj Staramajke, pokusavajuci da je utesi, dok Djanvi zabrinuto veli da nema vise nicega u kuci, sve je pri kraju. Simar: “Staramajcino stanje se samo pogorsava… Sta da radimo?” Roli i Amar se kraj prozora obrate. Roli: “Seko, nekako nam donesite ovde recept…” Amar: “Da, i ja cu otici da kupim lekove.” Prem kaze Simar da ostane kraj Staramajke, sto ona i ucini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *