Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

Indijske Serije

Simar – 19. 03. 2016. – Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

By  | 

capture-20160319-212708

On ode, i iz sobe donese recept za Staramajcine lekove. Odjednom mu papiric sa receptom odleti iz ruke, i nastavlja da se krece po vazduhu. Iako ga Prem pokusava uhvatiti, ne uspeva, ostali zabrinuto posmatraju. Na sofi se pojavi Malti koja sedi, zlobno se smeje, i laznim zabrinutim pogledom promatra Staramajku: “Stanje se samo pogorsava, umrece do kraja…! Vi ne volite svoju Staramajku? Ne mozete dati svoj delic dragulja zbog nje?” Staramajka se ponovo zakaslje, Simar joj pripomogne. Simar u suzama sklopi ruke pred Malti: “Molim te, sklapam ruke pred tobom i molim te, pusti Staramajku da ide!” Malti joj se okrutno obrati: “Hej, devojce! Imas samo jedan dan, i niti minuta vise! Do sutra, saopsti mi svoju odluku. Jer, posle toga, nece biti vise saslusanja, samo Maltina odluka. Razumela?” Ona nestane, Simar je napeta. Staramajka kaslje, Simar je zabrinuta: “Staramajko… Djanvi, Djanvi, daj vode!” Staramajka ispije vode, Simar je ubedi. Sledeceg dana, situacija je ista, Staramajka kaslje u dnevnom boravku, Simar, Prem, Djanvi su uz nju. Simar: “Staramajcino stanje se samo pogorsava.” Djanvi: “Jer, snajka, ne dobija redovne lekove. Zato se njeno stanje pokvarilo.” Pojave se Malti i Madhvi, Madhvi upita Simar nesto o Staramajci, spomene krv. Madhvi: “Ja mislim da ces ti zbog svoje tvrdoglavosti, ranije da se oprostis sa njom, jadnicom.” Malti se zlobno nasmeje na njene reci, Simar ih gleda. Premu je dosadilo da slusa njihovo ruganje. Staramajka: “Ne, mila moja Simar, nemoj se brinuti zbog mene. Mila, Devika ti je sa toliko poverenja stavila u ruke taj dragulj. Zelim reci, brini o Devikinom poverenju, draga.” Prem: “Simar, ako se nesto dogodi Staramajci, nas dvoje nikada necemo moci da oprostimo sebi.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *