Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

Indijske Serije

Simar – 19. 03. 2016. – Malti preti ukućanima Staramajčinim životom!

By  | 

capture-20160319-212804

Simar cucne kod Staramajke: “Dajte joj vi… Svoj deo dragulja… (Staramajka odmahne glavom.) Nemojte da trpite toliko sekiranja, poslusajte me.” Prem: “Staramajko, please, ne mozemo da gledamo vase lose stanje vise…” Staramajka: “Mili Preme, ako danas budem pala na kolena pred zlim, onda necu moci samu sebe da pogledam u ogledalo.” Simar: “Staramajko, Devikino poverenje je jedno, ali razmislite o tome da, dok ne sakupe sve delove dragulja, dragulj nije potpun. A ja joj svoj deo dragulja nikada necu dati, po nikakvu cenu!” Staramajka: “Simar, mila, ja ne zelim da ona tebi bilo kako naudi… (Pomazi je po obrazu.) Ja cu trpeti…” Simar: “Staramajko, meni se nista nece dogoditi, saslusajte me. Prem ji, nagovorite je, molim vas…” Staramajka ne zeli da popusti. Simar je zaklinje samom sobom (Simar), ako joj je Simarin zivot mio, neka je poslusa. Pita je zar nece da je poslusa cak ni po cenu njenog (Simarinog zivota). Staramajka pita Simar u kakvu ju je to situaciju stavila, u suzama govori svojoj Mata Rani da je predala zivot njene Simar u Mata Ranine ruke… Zamoli za oprostaj. Simar i Djanvi joj pomognu da ustane i uspravi se. Simar se obrati Malti, i kaze joj da pridje i uzme komad dragulja od Staramajke. Malti prilazi Staramajci, pogleda je u oci i ispruzi svoju ruku. Staramajka polako preda svoj komad dragulja u Staramajcine ruke. Malti je zadovoljna jos jednom pobedom u nizu, dok je Staramajka beskrajno tuzna, kao i ostali preostali clanovi porodice. Simar se obrati Djanvi, savetuje je da odvede Staramajku i da brine o njoj. Djanvi klimne glavom. Djanvi krene sa Staramajkom, ali Malti rasiri svoju ruku i veli im da stanu. Malti zlobno veli da je zaboravila da postoji jos jedna stvar. Kaze da je cena zivota njihove drage Staramajke postao dupli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *