Simar - 05.04.2016. - Đavo umire kada koplje dodirne papir!

Indijske Serije

Simar – 05.04.2016. – Đavo umire!

By  | 

BeFunky Collage

Simar – 05.04.2016. – Đavo umire kada koplje dodirne papir!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Djavo: “Sada vidi sta cu uraditi!” On uradi nesto sa Malom nevestom. Ona se nasmeje, ponovo je ljudsko bice. Patali: “Sada ces licno videti unistenje Bharadwaj porodice!” Roli se pita kako da ih zaustave sada. Patali: “Nemoj biti uplasena, bices mrtva uskoro, i onda neces vise biti uplasena od nikoga. Pre nego sto vasa porodica dodje ovde, sve cu vas ubiti!” Satu: “Staramajko, to je isto drvo.” Staramajka: “Karuna, ostani ovde, ne izgledas bas dobro. Mi cemo ih vratiti nazad.” Kusi: “Cuvajte se.” Staramajka: “Hajdemo ka hramu.” Patali baci nesto ka Simar, Simar se brani kopljem, koje zaustavlja magiju koja leti ka Simar. Simar joj govori da se seti sta joj se poslednji put dogodilo. Govori joj da ce tako ubiti njeno postojanje, da je cak ni Djavo nece moci povratiti. Patali njoj govori da je njena ( Simarina ) smrt blizu. Patali doda: “Ubicu te, i uzeti sve moci od Roli, nakon cega cu i nju ubiti!” Djavo: “Neces imati drugu priliku poput ove, Patali.” Mala nevesta: “Pusti ih, Djavole!” On je gurne, nakon cega ona padne dole. Satu: “Tamo je hram.” Oni ulaze unutra. Simar poruci Patali da se drzi podalje od njih. Simar zaustavlja njene napada kopljem, koje ne dozvoljava da moci povrede Simar i Roli. Mala nevesta ustane, i stane Djavolu, govoreci Djavolu da ostavi Simar. Ona ugleda neku motku, priblizi se i uzme je u ruke, te pocne da udara Djavola.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *